• COLOCATION

 • TUO PALVELIMESI KONESALIAMMATTILAISILLE
 • LUOTETTAVA DATAKESKUSINFRA KÄYTTÖÖSI

Edulliset ja skaalautuvat colocation-palvelut Saksassa ja Suomessa

Huomioittehan, että emme voi tällä hetkellä taata laitekaappien saatavuutta Nürnbergin, Falkensteinin ja Helsingin toimipisteissä. Tämän vuoksi laitekaappien odotusajat voivat venyä. Kiitos ymmärryksestänne!
Colocation-pisteytys: Tämä arvo perustuu kunkin tuotteen ominaisuuksiin, ja sitä käytetään vain verrattaessa saman kategorian tuotteita toisiinsa.

ISO 27001 -sertifioitu Hetzner Data Center Park Helsinki sijaitsee Tuusulassa osoitteessa Huurrekuja 10. Datakeskuksesta on vain puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustaan ja vartin ajomatka Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Sijainniltaan datakeskus soveltuu erinomaisesti tukemaan liiketoimintaa Skandinaviassa, Itä-Euroopassa ja Aasiassa. Colocation-konesalin pinta-ala on noin 350 m², ja saatavilla on 1/3 laitekaappeja sekä Rack Advanced laitekaappeja.

Ominaisuudet

icon circle pricetag

Hinta

Tuo palvelimesi meille ja hyödynnä konesaliasiantuntijuuttamme. Palvelun hinta koostuu kuukausimaksusta, kertaluontoisesta perustamiskulusta sekä sähkön käytön mukaisesta veloituksesta.

icon circle network

Verkko

Konesaleistamme on redundantit yhteydet keskeisiin Internetin solmukohtiin kuten DE-CIX, AMS-IX ja FICIX sekä kansallisten ja kansainvälisten operaattoreiden verkkoihin. Verkkojen väliset ja sisäiset (upstream ja peering) yhteydet on liitetty runkoverkkoon Juniper-reitittimien avulla. Taattu verkon käytettävyys on vähintään 99,9%.

icon circle ari conditioning

Jäähdytys

Huolehdimme palvelimien jäähdytyksestä ympäristöystävällisesti vapaan jäähdytyksen avulla. Jäähdytetty ilma ohjataan konesaleihin korotetun lattian kautta. Laitekaapeissa (1/3 ja advanced) on kylmäkäytävät.

icon circle security

Turvallisuus

Turvalukolliseen konesaliin on pääsy 24/7 lukijan avulla. Käynnit rekisteröityvät ja käyttöoikeudet asetetaan Robot- hallintaliittymässä. Kaikissa datakeskuksissamme on korkea turvallisuustaso ja palon ennakkoilmoitusjärjestelmä. Verkkoyhteydet on DDoS-suojattu.

icon circle power supply

Sähkö

Sähkökapasiteetti 1200 kVA. Sähkönsyötön varakäyntiaika akuilla kestää 15 minuuttia, ja sähkönsyöttö varmennetaan dieselgeneraattorilla (UPS). Varavoimalähteet on varmennettu.

icon circle eco power

100% uusiutuvaa energiaa

Datakeskuksissamme käytettävä sähkö tuotetaan uusiutuvalla energialla. Saksassa sähkö tuotetaan vesivoimalla, Suomessa vesi- ja/tai tuulivoimalla.

icon circle support red

Asiakastuki

Osaava ja kielitaitoinen henkilökuntamme on paikalla 24/7, ja auttaa tarvittaessa asennus- ja huoltotehtävissä (Remote Hand). Käytettävissä on erillinen työskentely- ja taukotila.

icon circle certificated2

Sertifiointi

Colocation-konesalit Nürnbergissä, Falkensteinissa ja Helsingissä on ISO 27001 -sertifioitu ja ne täyttävät kansainväliset turvallisuusvaatimukset.

icon circle scalable

Skaalautuvuus

Tarjoamme sinulle joustavia ratkaisuja tarpeidesi mukaan: 1/3 laitekaapit, kokonaiset laitekaapit.

Katso video colocation-konesalistamme

Kun valitset toista, Youtube lataa ja toistaa videon. Selaimesi luo tätä varten suoran yhteyden Youtuben palvelimiin. Sen vuoksi Googlen tietosuojaseloste. will apply.
youtube-thumbnail-g439dAHlpo0

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on colocation ja kenelle se on tarkoitettu?

  Colocation tarkoittaa sitä, että voit tuoda palvelimesi datakeskukseemme ja hyödyntää konesali-infraamme. Käytössäsi on tällöin keskeytymätön sähkönjakelu, jäähdytys, nopeat ja redundantit verkkoyhteydet, korkea turvallisuustaso, DDoS-suojaus ja 24/7-asiakastuki paikan päällä. Sijoittamalla palvelimia eri datakeskuksiimme Suomessa ja Saksassa yritys voi huolehtia myös maantieteellisestä hajautuksesta. Edulliset colocation-palvelumme ovat niin yksityishenkilöiden kuin pienten ja isojen yritysten saatavilla. Konesaliasiantuntemustamme hyödyntamällä voit itse keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

   

 • Miten ja milloin asiakas pääsee colocation-alueelle?

  Asiakkaanamme sinulla on 24/7 pääsy laitekaappiin tai laitetilaan lukijan avulla. Ensimmäisellä kerralla tai kolmannen osapuolen vieraillessa sinun tulee ilmoittaa vierailuista Robot-hallintajärjestelmän kautta. Järjestelmän antaman salasanan avulla kävijä tunnistautuu paikan päällä asiakastuellemme, joka antaa tarvittavat kulkuoikeudet henkilön käyttöön. Jokainen kävijä ja vierailu kirjataan ja arkistoidaan hallintajärjestelmään tarkastusta varten.

 • Miten nopeasti colocation-palvelun saa käyttöön?

  Laitekaapin saa yleensä käyttöön tilausta seuraavana arkipäivänä. 

 • Tarjoatteko asennuspalveluita?

  Kyllä, voimme ottaa asiakkaan puolesta vastaan laitetoimituksia ja huolehtia palvelinten, palomuurien, kytkinten jne. asennuksesta sekä tarvittavista kaapeloinneista. Lisäksi voimme huolehtia asiakkaan puolesta esimerkiksi kovalevyjen, virtalähteiden, tuulettimien ja muistin vaihdoista. Veloitamme työstä käytetyn työajan mukaan (Remote Hands).

 • Miten sähköstä perittävä veloitus lasketaan?

  Sähköstä perittävä veloitus perustuu käyttöön. Hintaesimerkki yhdelle palvelimelle, jolla jatkuva 200 wattin sähkönkulutus:

  Suomessa 0,2 KW * 24h * 30 pv * sähkön hinta (0,12 euroa) = 17,28 euroa/kuukausi
  Saksassa 0,2 KW * 24h * 30 pv * sähkön hinta (0,29 euroa) = 41,76 euroa/kuukausi

  Hinnat alv 0 %.